Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Publicacions

Image Description

Premis

  • XIV Premi Mestres 68 - 2007 - Menció Honorífica a Títol Pòstum a Carme Vidal i Xifre (27 de febrer de 2009). Aquest reconeixement es fonamenta: "Per l'acció pedagògica desenvolupada eficaçment com a mestra (Acadèmia Coquard de Girona, CEIP Baldiri Reixac de Banyoles i CEIP L'Aulet de Celrà) i com a professora universitària (UAB, UB, UNED i UdG) on sempre aplicà criteris i metodologies d'innovació didàctica i actuà amb una desbordant riquesa humana", "Per l'aportació i recerca feta en el camp de l'educació infantil, en l'estudi de l'exit en el rendiment escolar i en l'avaluació com a eina de millora de la pràctica educativa on es preocupà tant del diagnòstic i valoració individual com de l'avaluació de programes, de l'anàlisi i avaluació del funcionament dels centres escolars i del diagnòstic del sistema educatiu", "Per la seva implicació en impulsar la creació d'una fundació orientada a promoure l'assistència, docència i recerca a l'àmbit de la Pedagogia i en especial a tots els sectors que sofreixen alguns tipus de marginació social. Fundació que avui porta el seu nom".
  • Premi al millor projecte de fi de carrera concedit a Laura Giralt Badosa pel seu projecte EL P.I.P. Un programa informàtic per a la Intervenció Psicopedagògica en els processos cognitius, dirigit pel professor Martí Fábregas Alcaire.
  • Premi al millor treball presentat a les Jornades Diálogo a tres voces: Zeig, Minuchin y Madanes, que varen tenir lloc el maig del 1998 a Barcelona. El treball que hi vàrem presentar va estar el relat de la intervenció educativa portada a terme en un cas d'un nen d'onze anys afectat d'asma seguint el Model Humanista-Estratègic desenvolupat pel grup de recerca.