Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Publicacions

Image Description

Tesis Doctorals

Dins el grup de professionals que treballem a la Fundació Carme Vidal s´han portat a terme recerques que a continuació es detallen. Cal dir que altres membres d´aquesta fundació estan actualment treballant en d´altres investigacions que ben aviat podran estar a l´abast de tothom.


TIMONEDA GALLART,C. (1995): Processament de la informació en nens de pre-escolar de les comarques gironines. Implicacions Pedagògiques. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dr. Frederic Pérez Álvarez, Hospital Dr.J.Trueta.
MAYORAL RODRÍGUEZ, S (2003): Diagnòstic i intervenció psicopedagògic en alumnes d'Educació Secundària en problemes d'agressivitat en el centre. Una proposta per a la millora de l'atenció psicopedagògica. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.
ALABAU I BOFILL, J. (2003): Estudi dels processos emocionals en nens/es amb dificultats d'aprenentatge i la seva relació amb els processos cognitius basats en la Teoria PASS de la Intel.ligència. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.