Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Serveis

Image Description

Formació de professionals

Formació des d´una vessant emocional i/o cognitiva amb la finalitat d´orientar i assessorar la funció educadora, a professionals de l´educació (mestres, educadors socials, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs,...), alumnes i pares (Ajuntaments, associacions, AMPAS, Escoles, Instituts,...) a través de jornades, seminaris, cursos, xerrades,... Des d´una vessant psicopedagògica d´acord amb el model propi amb el que es basa la Fundació.

 

Des del nostre punt de vista, considerem que interpretar què hi ha al darrera de les conductes problemàtiques (quin és l’origen d’aquestes) i conèixer com podem intervenir davant d’aquestes conductes problemàtiques quan es donen dins l’aula és essencial per a la millora de la pràctica educativa.

Per això, la formació que proposem als professionals del món de l’educació que estan en contacte directe amb els alumnes té com a objectiu oferir recursos per afrontar els problemes que poden sorgir dins l’aula de forma efectiva (que vagin orientats a incidir en l’origen de les conductes problemàtiques). Aquesta formació permetrà que la relació que s’estableix entre els educadors i els educands sigui més bona i, d’aquesta manera estarem contribuint a que dins l’aula disminueixen els conflictes i es creï un clima favorable a classe.

Els professionals de la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia a partir de xerrades o cursos de formació basats en el model de diagnòstic -intervenció Humanista- Estratègic aportaran les bases teòriques i l’aplicació pràctica d’aquests coneixements perquè es puguin assolir els objectius plantejats (entendre l’origen dels problemes de comportament i d’aprenentatge dels nostres alumnes i saber quins recursos podem utilitzar per ajudar-los).