Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Serveis

Image Description

Servei d'atenció psicològica i pedagògica

Servei de diagnòstic - intervenció educatiu que incideixi en les següents problemàtiques: problemes d'aprenentatge, dificultats cognitives, problemes conductuals i trastorns emocionals (depressió, angoixa, insomni, transtorns alimentaris, transtorns psicosomàtics,...). Aquest servei està obert a totes les edats: infantil, adolescència, joves, persones adultes i tercera edat.

 

L’objectiu bàsic d’aquest servei és el diagnòstic i la intervenció en problemes emocionals i/o cognitius que no són estrictament de naturalesa neurològica mitjançant una teràpia individualitzada d’acord amb un model propi de diagnòstic – intervenció, el model Humanista - Estratègic i Sistèmic.

Aquest servei ofereix:

  • Teràpia individualitzada en trastorns psicosomàtics (enuresi, encopresi, cefalees, abdominàlgies,...)
  • Teràpia individualitzada en trastorns alimentaris (anorèxia, bulímia) i d’addiccions (ludopatia)
  • Tractament de la depressió, angoixa, insomni,...
  • Tractament de la hiperactivitat, dèficit d’atenció i tractament de les conductes agressives o antisocials,...
  • Intervenció cognitiva en problemes d’aprenentatge.
  • Intervenció cognitiva en lesions neuropsicològiques.