Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.
No Hay Niñ@s Malos
Neurofeedback

Publicacions

Image Description

Programes


COGEST


El COGEST.CAT és un novedós programa dissenyat per estimular els processos cognitius en edat infantil a fi i efecte de prevenir futures dificultats d´aprenentatge.

 COGEST

PPIC


Programa informatitzat d´intervenció cognitiva en lecto-escriptura basat en la Teoria PASS de la Intel.ligència de DAS i NAGLIERI (1994). PPIC (versió catalana i castellana del PREP

 PPIC

 

DNCAS (Català) - Versió experimental


DNCAS és una bateria per fer una valoració dels processos cognitius PASS (PLANIFICACIÓ, ATENCIÓ, SIMULTANI, SEQÜENCIAL).


Per a més informació podeu trucar al telèfon: 972 48 52 91

 

 

 

DNCAS (Espanyol)


DNCAS és una bateria per fer una valoració dels processos cognitius PASS (PLANIFICACIÓ, ATENCIÓ, SIMULTANI, SEQÜENCIAL).


Per a més informació podeu contactar amb: comercial@gersam.net 

 

 

Image Description

Tesis Doctorals

Dins el grup de professionals que treballem a la Fundació Carme Vidal s´han portat a terme recerques que a continuació es detallen. Cal dir que altres membres d´aquesta fundació estan actualment treballant en d´altres investigacions que ben aviat podran estar a l´abast de tothom.


TIMONEDA GALLART,C. (1995): Processament de la informació en nens de pre-escolar de les comarques gironines. Implicacions Pedagògiques. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dr. Frederic Pérez Álvarez, Hospital Dr.J.Trueta.
MAYORAL RODRÍGUEZ, S (2003): Diagnòstic i intervenció psicopedagògic en alumnes d'Educació Secundària en problemes d'agressivitat en el centre. Una proposta per a la millora de l'atenció psicopedagògica. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.
ALABAU I BOFILL, J. (2003): Estudi dels processos emocionals en nens/es amb dificultats d'aprenentatge i la seva relació amb els processos cognitius basats en la Teoria PASS de la Intel.ligència. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.

Image Description

Premis

  • XIV Premi Mestres 68 - 2007 - Menció Honorífica a Títol Pòstum a Carme Vidal i Xifre (27 de febrer de 2009). Aquest reconeixement es fonamenta: "Per l'acció pedagògica desenvolupada eficaçment com a mestra (Acadèmia Coquard de Girona, CEIP Baldiri Reixac de Banyoles i CEIP L'Aulet de Celrà) i com a professora universitària (UAB, UB, UNED i UdG) on sempre aplicà criteris i metodologies d'innovació didàctica i actuà amb una desbordant riquesa humana", "Per l'aportació i recerca feta en el camp de l'educació infantil, en l'estudi de l'exit en el rendiment escolar i en l'avaluació com a eina de millora de la pràctica educativa on es preocupà tant del diagnòstic i valoració individual com de l'avaluació de programes, de l'anàlisi i avaluació del funcionament dels centres escolars i del diagnòstic del sistema educatiu", "Per la seva implicació en impulsar la creació d'una fundació orientada a promoure l'assistència, docència i recerca a l'àmbit de la Pedagogia i en especial a tots els sectors que sofreixen alguns tipus de marginació social. Fundació que avui porta el seu nom".
  • Premi al millor projecte de fi de carrera concedit a Laura Giralt Badosa pel seu projecte EL P.I.P. Un programa informàtic per a la Intervenció Psicopedagògica en els processos cognitius, dirigit pel professor Martí Fábregas Alcaire.
  • Premi al millor treball presentat a les Jornades Diálogo a tres voces: Zeig, Minuchin y Madanes, que varen tenir lloc el maig del 1998 a Barcelona. El treball que hi vàrem presentar va estar el relat de la intervenció educativa portada a terme en un cas d'un nen d'onze anys afectat d'asma seguint el Model Humanista-Estratègic desenvolupat pel grup de recerca.

Image Description

Llibres

A continuació disposeu del llistat de tots els llibres que ha publicat la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia.

 

+ info

Image Description

Articles de revistaP.S.: LA MAJORIA D’ARTICLES LLISTATS ES PODEN OBTENIR, ALMENYS EN FORMA DE RESUM, A TRAVÉS DE MEDLINE: http://ncbi.nlm.nih.gov/PubMed 

Image Description

Màster / Postgrau

1. Neuropsicopedagogia aplicada a l'infància i a primària

2. Casos pràctics en neuropsicopedagogia

 3. Les creences i la neuropsicopedagogia

4. Neuropsicopedagogia aplicada a diversos àmbits educatius

5. Recursos i estratègies neuropsicopedagògiques

 

Image Description

Col·laboracions en llibres

Image Description

Participacions en congressos