Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Llibres

Image Description

Eduquem-nos per educar (CATALÀ i CASTELLÀ)

 

 

"Aprendre a resoldre conflictes és una oportunitat per educar emocionalment. Les emocions estan a la base de qualsevol conflicte, per tant, la seva gestió demana intervenir en les emocions més que en el conflicte mateix. Crec que sovint hem caigut a la trampa de gestionar directament el conflicte sense tenir en compte si estàvem ajudant o no que es produís un canvi en la gestió emocional de les persones que intervenien en el conflicte..."

El darrer llibre de la Dra. Carme Timoneda destinat als docents, està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar

Image Description

Abriendo nuevas sendas en la práctica de la intervención neuropsicopedagógica (CAS)

"Aquest llibre és com si es tractés d'una rosa de deu pètals. Els autors de cadascun dels pètals se senten molt il·lusionats d'oferir al lector una obra conreada amb molt d'afecte i cura amb l'objectiu d'aportar una visió pràctica de la intervenció nueropsicopedagógica."

Està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar

Image Description

Orientando la Orientación (CASTELLÀ)

"Aquest llibre presenta un enfocament de l'Orientació Educativa basat en la gran capacitat de canvi que tota persona té per trobar els seus propis recursos quan ha d'afrontar un canvi en la seva vida, acompanyada, això sí, en tot moment per la persona que orienta; és a dir, aquella persona que amb la seva professionalitat, ajuda a que es descobreixi la millor estratègia possible perseguint contribuir a que no només es solucioni la problemàtica, sinó que també el camí que un recorri sigui el menys dolorós i el més pla possible. "

Està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar

Image Description

Nuevos escenarios para el docente (CASTELLÀ)

"Aquest llibre és el reflex del treball dut a terme per un grup de professionals de l'educació, emmarcat en el context del Màster de Neuropsicopedagogia de la Universitat de Girona, que amb gran dosi d'il·lusió i entusiasme, i conscients dels reptes que suposa el dia a dia a les aules per als educadors, pretenen aportar una mica de llum a la penombra que sovint s'albira en el panorama educatiu actual, per proposar-los una nova mirada tenyida de neurociència, als nous desafiaments educatius que se'ls plantegen."

Està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar

Image Description

Educar amb totes les lletres (CATALÀ i CASTELLÀ)

"Educar amb totes les lletres és, de fet, la gran tasca que esdevé del fet d’ésser pares. Què espera un fill dels seus pares? Què cal que fem per als nostres fills? Segurament són interrogants que ens hem fet més d’una vegada i que , fins i tot, ens poden arribar a angoixar, sobretot quan sorgeixen problemes."

El darrer llibre de la Dra. Carme Timoneda destinat als pares, està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar

Image Description

La senzillesa d'aprendre. Una visió práctica de les dificultats d'aprenentatge (CATALÀ i CASTELLÀ)

Aquest llibre va dirigit a tothom que se'l vulgui llegir, però especialment està escrit pensant en les persones que cada dia es posen davant del repte que algú o altre aprengui alguna cosa. Està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar.

Image Description

Inteligencia Emocional

El lector trobarà la transcripció de les ponències corresponents a les “X jornadas de Psicopedagogía: Inteligencia emocional ¿De qué hablamos y cómo la gestionamos en la práctica educativa.

Image Description

Aprender:¿Qué y cómo?

Timoneda C, Pérez-Alvarez F. (1997) Neuropsicopedagogia. Aprender: ¿Qué y cómo?.2ªed. Girona: Editorial Unidiversitat .

Image Description

Cognición, Emoción y Conducta.

PÉREZ ALVÁREZ, F; TIMONEDA, C. (2000): Neuropsicopedagogia. Cognición, Emoción y Conducta. Girona: Unidiversitat Girona.

Image Description

Es lo que parece?

PÉREZ ALVÁREZ, F; TIMONEDA, C. (2001): Neuropsicopedagogia. Es lo que parece? Girona: Unidiversitat Girona.

Image Description

Dislexia y dificultades de lectura.

DAS JP; GARRIDO MA; GONZÁLEZ M, TIMONEDA, C; PÉREZ-ÁLVAREZ (2001): Dislexia y dificultades de lectura. Barcelona: Paidós.