Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.
No Hay Niñ@s Malos
Neurofeedback

Activitats

Image Description

ESPAI DE TROBADA I ACOMPANYAMENT ALS CENTRES EDUCATIUS

L’Espai de Trobada i Acompanyament pretén aportar recursos, guies i pautes per tal de facilitar als docents la seva tasca educativa centrada en l'educació emocional amb una mirada neuropsicopedagògica que a hores d’ara, té una importància cabdal tant a nivell curricular com emocionalment parlant. Acompanyar els alumnes i les seves famílies, gestionar les nostres pròpies emocions com educadors, no són tasques fàcils i més quan són tasques per a les quals el coneixement de com sorgeixen les emocions, com es processen i com podem actuar davant de segons quines situacions, esdevé una necessitat fonamental per a qualsevol educador.

L’etapa que es va obrir amb l’arribada de la pandèmia esdevinguda arran de la COVID19 ha suposat un trencament amb la quotidianitat anterior i un canvi per a gairebé tothom i en molts aspectes.
Per tant, conscients de la necessitat que els educadors tenim d’adaptar-nos als canvis i perquè que aquesta adaptació contribueixi a aportar benestar emocional tant a nosaltres mateixos com als nostres educands, hem ideat un projecte que hi contribueixi i que, alhora, sigui flexible per donar cabuda a l’etapa d’incertesa que estem vivint i que no sabem quan durarà.

La pandèmia ens ha fet adonar que els recursos telemàtics tot i que no poden substituir la qualitat del contacte personal a nivell comunicatiu, sí que poden contribuir a comunicar-nos i a fer que ens sentim més a prop uns dels altres. De fet, “podem estar a un clic de distància, malgrat ens separin milers de kilòmetres”.

Més informació: http://www.fcarmevidal.com/recursos

Image Description

Máster / Postgrau

 

 

Estudis vàlids per a l'acreditació del
Perfil Professional d'Atenció
a la Diversitat de l'Alumnat.
Departament d'Ensenyament.


 

 
MÀSTER EN DIAGNÒSTIC I INTERVENCIÓ EN NEUROPSICOPEDAGOGIA
(EDICIÓ - Girona)
17a Edició - 2018/20
 
MÀSTER EN DIAGNÒSTIC I INTERVENCIÓ EN NEUROPSICOPEDAGOGIA
(EDICIÓ - Barcelona)
9a Edició - 2018/20