Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

Ppic (CASTELLÀ)

Programa informatitzat d´intervenció cognitiva en lecto-escriptura basat en la Teoria PASS de la Intel.ligència de DAS i NAGLIERI (1994).

Edita
Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia
ISBN
978-84-612-3478-3
Idioma
Castellà
Resum

El Ppic és un programa de facilitació de la lectura orientat a millorar el processament de les estratègies. Així doncs, el seu objectiu és millorar les estratègies de processament de la informació en el processament simultani i seqüencial que serveixen de base a la lectura i l'aprenentatge en general, mentre que al mateix temps evita l'ensenyament directe instructiu de les habilitats. També està basat en la creença que la transferència dels principis pot tenir lloc més fàcilment mitjançant l'experimentació de les tasques i el descobriment mediat en lloc de l'ensenyament directe i aprenentatge de regles. En conseqüència, el programa està estructurat de tal manera que s'aprenen tàcitament estratègies adquirides no a través d'instruccions directes.

Format
Pendrive  + 4 llicències d'instal·lació (per si l'ordinador s'ha de formatejar o reparar)
Requisits

·Pentium III o superior

·Windows 98/2000/XP/Vista/7/8/10

·128MB de memòria RAM

·20MB de disc dur lliure.

·Pantalla amb una resolució mínima de 800x600 píxels.

Afegir al carret    Preu: 270 €