Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

Cogest (CASTELLÀ)

El Cogest és un novedós programa dissenyat per estimular els processos cognitius en edat infantil a fi i efecte de prevenir futures dificultats d´aprenentatge.

Autors JP Das, Denyse Hayward
Adaptació
Carme Timoneda, Joan C. Timoneda, Sílvia Mayoral Rodríguez
Edita
Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia
ISBN
978-84-612-4270-2
Idioma
Castellà
Resum

El programa "Cogest" - Programa d'Estimulació Cognitiva correspon a la traducció i adaptació castellana de l'original en llengua anglesa anomenat "Cogent - Cognitive Enhacement". Es tracta d'un programa on l'objectiu principal versa en l'estimulació dels processos cognitius relacionats amb els processos de lecto-escriptura. Cal entendre que el Cogest no és un mer conjunt d'exercicis, sinó que proporciona un camí directe al desenvolupament cognitiu de la persona. El que cal destacar és el doble caràcter que presenta: d'una banda, un caràcter plenament preventiu per tal d'ajudar a aquells nens i nenes que encara no han adquirit l'aprenentatge lector, a desenvolupar aquells processos cognitius bàsics que els permetrà assolir amb més garanties d'èxit aquest aprenentatge; i d'altra banda, el Cogest està dissenyat com a eina de reforç per a aquells alumnes que presenten un retard o alguna problemàtica en el seu procés d'aprenentatge. En aquest sentit el Cogest està destinat a alumnes d'Educació Infantil, donat el caràcter preventiu assenyalat, i, tanmateix, pot ser aplicat a alumnes d'Educació Primària en funció de les necessitats que presentin.

Inclou

·Manual

·Apèndix per al Professor

·CD amb el contingut de l'apèndix per al Professor

·Quatre sobres amb els apartats corresponents a l'apèndix per al Professor:

         ·Animals - Material Professor (1.1)

         ·Animals - Material Grup Petit (1.1)

         ·Flors dins del Test - Material Professor (3.4)

         ·Tasca pont - Material Professor (5.9)

·Dos apèndixs per els Alumnes

Afegir al carret    Preu: 250 €