Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

Les Aventures d'en Fundi - Joc per afavorir la concentració, l'atenció i el control de la impulsivitat

El programa “Les aventures d’en Fundi” ha estat dissenyat amb l’objectiu de contribuir a millorar la concentració, l’atenció i el control de l’impulsivitat per als alumnes de l’Educació Secundària i també és possible aplicar-lo a alumnes del darrer cicle de l’Educació Primària sempre que el professor responsable ho cregui pertinent.

Edita
Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia
Idioma
Català i castellà
Resum

“Les aventures d’en Fundi” és un joc online sota el fil conductor d’un adolescent que vol viatjar per tot el món visitant les principals ciutats d’Europa. La ciutat de sortida és BARCELONA i si es completen totes les destinacions correctament s’arriba, finalment, a la ciutat de MILANO.

La dificultat dels nivells va augmentant a mida que va avançant el joc, n’hi ha de molt i molt senzills, que estan pensats per que l’alumne no es deixi portar per la immediatesa i per donar-li confiança i d’altres de més complicats, que requereixen un grau d’atenció més alt.

Format
Online (a través d'un navegador)
Llicència Vàlid per un curs acadèmic o 1000 accessos (caldrà renovar-la un cop exhaurida la llicència)
Requisits

· Accés a internet

· Navegador Mozilla Firefox (navegador recomanat)

Demostració
En aquest enllaç es pot veure la versió de demostració gratuïta

Afegir al carret    Preu: 30 €