Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

Abriendo nuevas sendas en la práctica de la intervención neuropsicopedagógica (CAS)

El lector trobarà una base comuna en tots els capítols que gira entorn al Model Humanista-estratègic de diagnòstic i intervenció neuropsicopedagògica.

Autora Varis autors
Editorial
Documenta Universitaria
ISBN
978-84-9984-307-0
Idioma
Castellà
Resum

Aquest llibre és com si es tractés d'una rosa de deu pètals. Els autors de cadascun dels pètals se senten molt il·lusionats d'oferir al lector una obra conreada amb molt d'afecte i cura amb l'objectiu d'aportar una visió pràctica de la intervenció nueropsicopedagógica. El jardí en el qual han conreat la rosa ha estat el màster en Diagnòstic i Intervenció en Neuropsicopedagogia que s'ha dut a terme a Santander durant el bienni 2013-2015. És per això que el lector trobarà una base comuna en tots els capítols que gira entorn al Model Humanista-estratègic de diagnòstic i intervenció neuropsicopedagògica i podrà llegir sobre la Neuropsicopedagogia com un nou paradigma de l'Orientació Educativa, sobre els fonaments neurocientífics de la metàfora com a recurs estrella d'un procés d'ajuda psicopedagògica, sobre aquells errors comuns o petites trampes en què podem caure en el procés orientador, sobre la importància de la interacció física i emocional d'un menor amb els seus progenitors, sobre les dificultats de aprenentatge i l'aplicació pràctica del Model a la docència i a casos pràctics d'intervenció neuropsicopedagògica en psicosomatismes, en el conegut Trastorn per Dèficit d'Atenció, en casos de problemes relacionals greus i, per acabar, es presenta mitjançant exemples concrets la importància de la tasca d'assessorar als docents. És el nostre més sincer anhel que el lector en anar desfullant els pètals de la nostra rosa imaginària senti que penetra en un nou i apassionant camí cap a la pràctica de la intervenció neuropsicopedagògica.

Afegir al carret    Preu: 30 €