Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

Nuevos escenarios para el docente (CASTELLÀ)

Aquest llibre és el reflex del treball dut a terme per un grup de professionals de l'educació, emmarcat en el context del Màster de Neuropsicopedagogia de la Universitat de Girona, que amb gran dosi d'il·lusió i entusiasme, i conscients dels reptes que suposa el dia a dia a les aules per als educadors, pretenen aportar una mica de llum a la penombra que sovint s'albira en el panorama educatiu actual, per proposar-los una nova mirada tenyida de neurociència, als nous desafiaments educatius que se'ls plantegen .

Autors Varis autors
Editorial
Documenta Universitaria
ISBN
978-84-9984-265-3
Idioma
Castellà
Resum
Els estudis sobre la maduració cerebral no cessen d'insistir en la importància de la neuroplasticitat en la construcció del cervell. Conseqüentment, l'actuació educadora de la família i de l'escola és fonamental perquè aquesta maduració cerebral es produeixi de la millor manera possible. La responsabilitat que recau sobre el món educatiu és enorme i hem de reconèixer que no tenim totes les respostes. Però sí que estem convençuts de la necessitat de difondre totes aquelles aportacions innovadores i ben fonamentades que puguin resultar d'utilitat per a la pràctica docent, i que puguin contribuir a promoure, i de vegades a recuperar, aquella il·lusió, aquella passió; tan necessària per a la tasca educativa .

Afegir al carret    Preu: 24 €