Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/fcarmevidal.com/web/llib/connexio.php on line 5 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/fcarmevidal.com/web/usuari_compres.php on line 9 Fundació Carme Vidal
Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

Nuevos escenarios para el docente (CASTELLÀ)

Aquest llibre és el reflex del treball dut a terme per un grup de professionals de l'educació, emmarcat en el context del Màster de Neuropsicopedagogia de la Universitat de Girona, que amb gran dosi d'il·lusió i entusiasme, i conscients dels reptes que suposa el dia a dia a les aules per als educadors, pretenen aportar una mica de llum a la penombra que sovint s'albira en el panorama educatiu actual, per proposar-los una nova mirada tenyida de neurociència, als nous desafiaments educatius que se'ls plantegen .

Autors Varis autors
Editorial
Documenta Universitaria
ISBN
978-84-9984-265-3
Idioma
Castellà
Resum
Els estudis sobre la maduració cerebral no cessen d'insistir en la importància de la neuroplasticitat en la construcció del cervell. Conseqüentment, l'actuació educadora de la família i de l'escola és fonamental perquè aquesta maduració cerebral es produeixi de la millor manera possible. La responsabilitat que recau sobre el món educatiu és enorme i hem de reconèixer que no tenim totes les respostes. Però sí que estem convençuts de la necessitat de difondre totes aquelles aportacions innovadores i ben fonamentades que puguin resultar d'utilitat per a la pràctica docent, i que puguin contribuir a promoure, i de vegades a recuperar, aquella il·lusió, aquella passió; tan necessària per a la tasca educativa .

Afegir al carret    Preu: 24 €