Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

Educar con todas las letras (CASTELLÀ)

Educar amb totes les lletres és, de fet,  la gran tasca que esdevé del fet d’ésser pares. Què espera un fill dels seus pares? Què cal que fem per als nostres fills? Segurament són interrogants que ens hem fet més d’una vegada i que , fins i tot, ens poden arribar a angoixar, sobretot quan sorgeixen problemes.

Autora Carme Timoneda
Editorial
Documenta Universitaria
ISBN
978-84-9984-222-6
Idioma
Castellà
Resum
Quan un fill ve al món, sentim una alegria immensa. Alhora, però, quelcom canvia en el nostre interior. És com si sentíssim el pes d’una nova responsabilitat. Aquest petit ésser estimat necessita molt de nosaltres i la seva maduresa dependrà, en gran mesura, del que nosaltres fem i de com el tractem. És una tasca apassionant però, reconeixeu-m’ho, ens fa respecte.
Aquest llibre neix amb l’objectiu de convertir-se en un recurs per contribuir a apaivagar l’angoixa que ens pot fer sentir el fet de ser pares. La meva intenció és oferir aquells consells i aquelles explicacions que tant de bo puguin servir d’ajuda per a molts de vosaltres. Tot i que és difícil generalitzar i que, com diem col•loquialment, cada cas és un món, sí que  hi ha aspectes comuns i propis del desenvolupament cognitiu i emocional dels nens que es poden convertir en una guia per a la nostra tasca de pares.

Afegir al carret    Preu: 14 €