Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

En Fundi i el Cervell - P5 (CATALÀ)

‘En Fundi i el cervell’ és un material pedagògic d’aula dissenyat a la Fundació amb l’objectiu de facilitar al mestre/a d’aula l’estimulació de la funció cognitiva dels alumnes.

Autors Carme Timoneda
Edita
Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia
ISBN
978-84-614-5562-1
Idioma
Català
Resum

Aquest material consta d’uns vídeos i un conjunt d’activitats i directrius que tenen per objectiu donar a conèixer i  interioritzar el funcionament del cervell i automatitzar els processos implicats per a l’assoliment de competències des de la perspectiva de la Teoria PASS de la intel•ligència. ‘En Fundi i el cervell’ és un material que facilita un camí alternatiu per al desenvolupament de la competència d’aprendre a aprendre. Està dissenyat per a ser aplicat en un context d’aula en els cursos de P5. També es pot utilitzar de manera individual o en petit grup amb nens i nenes més grans que presentin necessitats educatives específiques.
L’aplicació d’aquest material la poden realitzar els/les mestres d’educació infantil, essent recomanable que la realitzi el/la tutor/a d’aula, de manera que el llenguatge i recursos puguin ser exportats durant la realització d’activitats no incloses en aquest material.

Per a una millor comprensió dels processos cognitius aplicats a l'aprenentatge es pot consultar el DVD de les XII Jornades de Psicopedagogia.

Inclou

·Activitats de metacognició basades en la teoria PASS

         ·Fonamentació Teòrica

         ·Pautes d'aplicació

         ·Activitats

·Carpeta d'Annexos

         ·Làmines d'activitats

·CD

         ·Vídeos d'en FUNDI

         ·PowerPoint d'activitats

Afegir al carret    Preu: 50 €