Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta empresa que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació aquí.

Transferencia    

La senzillesa d'aprendre. Una visió pràctica de les dificultats d'aprenentatge (CATALÀ)

Aquest llibre va dirigit a tothom que se'l vulgui llegir, però especialment està escrit pensant en les persones que cada dia es posen davant del repte que algú o altre aprengui alguna cosa.

Autora Carme Timoneda
Editorial
CCG EDICIONS
ISBN
978-84-96444-55-3
Idioma
Català
Resum
Hi havia una vegada una àvia i la seva néta que es miraven les flames delfoc; cada vespre s'asseien una al costatde l'altra, a l'escalf de la llar i la néta escoltava embadalida les històries de l'àvia. Les recordava totes amb pèls i senyals... Encara ara, trenta anys més tard, quan ja no té l'àvia al seu costat, pot asseure's a la vora del mateix foc i recordar totes i cadascuna de les històries... Quina enyorança que sent! En canvi, no enyora tant l'escola... No en recorda gaires bon moments! Allà no hi explicaven històries... La història que ella estudiava era avorrida i pesada... mai no es recordava de gran cosa i li ressonen encara paraules d'aquella "senyoreta": "Vaja, quina memòria tan pobra que tens! Hauràs de menjar cues de pansa!". I quin sacrifici era per a ella posar-es a estudiar i provar de recordar tot allò que els llibres tenien escrit! I les notes! Quin suplici! Crits dels pares, represàlies dels mestres... Aquests són els records amargs que li vénen al cap amorosits per la dolçor del record de les hores passades amb l'àvia a la vora del foc. L'àvia no l'escridassava..., se l'escoltava... Sempre tenia una paraula per dir que la feia pensar, però mai li deia el que estava bé i el que no i sempre tenia a punt una història per explicar.

Afegir al carret    Preu: 12 €