Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies propies per recopilar informació estadística.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Publicacions
COGEST

El COGEST.CAT és un programa dissenyat per estimular els processos cognitius en edat infantil a fi i efecte de prevenir futures dificultats d´aprenentatge. 

+ info

 

 

PPIC
Programa informatitzat d´intervenció cognitiva en lecto-escriptura basat en la Teoria PASS de la Intel.ligència de DAS i NAGLIERI.

PPIC

 

+ info

 

Premis
  • XIV Premi Mestres 68 - 2007 - Menció Honorífica a Títol Pòstum a Carme Vidal i Xifre (27 de febrer de 2009). Aquest reconeixement es fonamenta: "Per l'acció pedagògica desenvolupada eficaçment com a mestra (Acadèmia Coquard de Girona, CEIP Baldiri Reixac de Banyoles i CEIP L'Aulet de Celrà) i com a professora universitària (UAB, UB, UNED i UdG) on sempre aplicà criteris i metodologies d'innovació didàctica i actuà amb una desbordant riquesa humana", "Per l'aportació i recerca feta en el camp de l'educació infantil, en l'estudi de l'exit en el rendiment escolar i en l'avaluació com a eina de millora de la pràctica educativa on es preocupà tant del diagnòstic i valoració individual com de l'avaluació de programes, de l'anàlisi i avaluació del funcionament dels centres escolars i del diagnòstic del sistema educatiu", "Per la seva implicació en impulsar la creació d'una fundació orientada a promoure l'assistència, docència i recerca a l'àmbit de la Pedagogia i en especial a tots els sectors que sofreixen alguns tipus de marginació social. Fundació que avui porta el seu nom".
  • Premi al millor projecte de fi de carrera concedit a Laura Giralt Badosa pel seu projecte EL P.I.P. Un programa informàtic per a la Intervenció Psicopedagògica en els processos cognitius, dirigit pel professor Martí Fábregas Alcaire.
  • Premi al millor treball presentat a les Jornades Diálogo a tres voces: Zeig, Minuchin y Madanes, que varen tenir lloc el maig del 1998 a Barcelona. El treball que hi vàrem presentar va estar el relat de la intervenció educativa portada a terme en un cas d'un nen d'onze anys afectat d'asma seguint el Model Humanista-Estratègic desenvolupat pel grup de recerca.
Entitats Col·laboradores:


                    

© Fundació Carme Vidal
C/ Eiximenis, 16, Entr. 1a - 17001 - GIRONA
Tel. 972 48 52 91 / info@fcarmevidal.com / Avís Legal