Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies propies per recopilar informació estadística.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Publicacions
COGEST

El COGEST.CAT és un programa dissenyat per estimular els processos cognitius en edat infantil a fi i efecte de prevenir futures dificultats d´aprenentatge. 

+ info

 

 

PPIC
Programa informatitzat d´intervenció cognitiva en lecto-escriptura basat en la Teoria PASS de la Intel.ligència de DAS i NAGLIERI.

PPIC

 

+ info

 

Tesis Doctorals
Dins el grup de professionals que treballem a la Fundació Carme Vidal s´han portat a terme recerques que a continuació es detallen. Cal dir que altres membres d´aquesta fundació estan actualment treballant en d´altres investigacions que ben aviat podran estar a l´abast de tothom.

TIMONEDA GALLART,C. (1995): Processament de la informació en nens de pre-escolar de les comarques gironines. Implicacions Pedagògiques. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dr. Frederic Pérez Álvarez, Hospital Dr.J.Trueta.
MAYORAL RODRÍGUEZ, S (2003): Diagnòstic i intervenció psicopedagògic en alumnes d'Educació Secundària en problemes d'agressivitat en el centre. Una proposta per a la millora de l'atenció psicopedagògica. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.
ALABAU I BOFILL, J. (2003): Estudi dels processos emocionals en nens/es amb dificultats d'aprenentatge i la seva relació amb els processos cognitius basats en la Teoria PASS de la Intel.ligència. Tesis doctoral publicada en microfichas. Servei de Publicacions, Universitat de Girona. Dirigida pel Dra. Carme Timoneda Gallart, Departament Pedagogia, Universitat de Girona.Entitats Col·laboradores:


                    

© Fundació Carme Vidal
C/ Eiximenis, 16, Entr. 1a - 17001 - GIRONA
Tel. 972 48 52 91 / info@fcarmevidal.com / Avís Legal