Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Home
COGEST

El COGEST.CAT és un programa dissenyat per estimular els processos cognitius en edat infantil a fi i efecte de prevenir futures dificultats d´aprenentatge. 

+ info

 

 

PPIC
Programa informatitzat d´intervenció cognitiva en lecto-escriptura basat en la Teoria PASS de la Intel.ligència de DAS i NAGLIERI.

PPIC

 

+ info

 

Classes d’afiançament d’aprenentatges bàsics i d’aprende a aprendre

Ara que s’acaba el curs, és probable que algunes famílies pensin que tot i que l’estiu és temps d’esbarjo, també pot ser idoni per a què els seus fills afiancin aquells aprenentatges que  sembla que no han assolit o que els donen maldecaps des de potser fa ja temps. 

La Fundació Carme Vidal de Neuropsicopedagogia posa a disposició de qui ho sol.liciti un servei d'atenció educativa especialitzada per tal d’ajudar no només a assolir o afiançar aquells aprenentatges que a voltes sembla que se’ns resisteixen sino que endemés ajudarà als nens o nenes, nois o noies a trobar aquelles estratègies pròpies que els siguin més adequades i els permeti assolir d’ara endavant nou aprenentatges amb més facilitat i eficàcia. Aquest servei s’ofereix en classes individualitzades i/o en petit grup si s’escau.
Endemés, per a aquest estiu la Fundació Carme Vidal ofereix aquest servei durant matins o tardes del mes de juliol en horaris a escollir entre les 9h i les 13h. i entre les 15h a les 19h, amb un cost reduït per a les famílies ja que el servei està subvencionat.Curs: Interpretació avançada de la bateria DN-CAS / NIVELL 2 (Barcelona)

Com ja sabeu, el DN-CAS (Das & Naglieri - Cognitive Assessment System) és la bateria cognitiva que permet diagnosticar alumnes amb dificultats d'aprenentatge o de conducta entre 5 i 18 anys d'edat mitjançant la valoració dels seus processos cognitius PASS (Planificació, Atenció, Simultani i Seqüencial).
Aquest curs està adreçat a tots aquells professionals del camp de l'educació que vulguin aprofundir en la interpretació la bateria DN-CAS.

Lloc: Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia, C/ Sepúlveda 101, Entresol 3a, Barcelona

Dates i horari: dilluns 13 de juliol de 2015 de 9:00 a 14:00

Matrícula: 70€

Durada: 5h

Places: 10 (caldrà un mínim de inscripcions)

Inscripcions: Formulari d'inscripció

Nuevos escenarios para el docente (CASTELLÀ)
Educant amb totes les lletres

"Aquest llibre és el reflex del treball dut a terme per un grup de professionals de l'educació, emmarcat en el context del Màster de Neuropsicopedagogia de la Universitat de Girona, que amb gran dosi d'il·lusió i entusiasme, i conscients dels reptes que suposa el dia a dia a les aules per als educadors, pretenen aportar una mica de llum a la penombra que sovint s'albira en el panorama educatiu actual, per proposar-los una nova mirada tenyida de neurociència, als nous desafiaments educatius que se'ls plantegen."

Està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar

Orientando la Orientación (CASTELLÀ)
Educant amb totes les lletres

"Aquest llibre presenta un enfocament de l'Orientació Educativa basat en la gran capacitat de canvi que tota persona té per trobar els seus propis recursos quan ha d'afrontar un canvi en la seva vida, acompanyada, això sí, en tot moment per la persona que orienta; és a dir, aquella persona que amb la seva professionalitat, ajuda a que es descobreixi la millor estratègia possible perseguint contribuir a que no només es solucioni la problemàtica, sinó que també el camí que un recorri sigui el menys dolorós i el més pla possible. "

Està a la venda a la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia i també a través de l'apartat Per a Comprar

La Fundació al Facebook i al Twitter

Ens plau anunciar-vos que ja podeu trobar la Fundació Carme Vidal Xifre al Facebook i al Twitter.

 

Facebook Twitter

 

Entitats Col·laboradores:


                

© Fundació Carme Vidal
C/ Eiximenis, 16, Entr. 1a - 17001 - GIRONA / C. Sepúlveda, 101, entl. 3a - 08015 - BARCELONA
Tel. 972 48 52 91 / info@fcarmevidal.com / Avís Legal