Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies propies per recopilar informació estadística.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.

Transferencia    

Servei d'Assessorament Neuropsicopedagògic On-line Individualitzat

Ben sovint, a la pràctica professional, ens sorgeixen dubtes i ens podem arribar a sentir força sols a l’hora de prendre decisions diagnòstiques i/o terapèutiques que són prou importants. És en aquests moments quan més s’agraeix el poder compartir les inquietuds i els dubtes i no sempre ens és possible comptar amb el suport d’un equip en els nostres llocs de treball.

És per això que la  Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia posa a disposició dels professionals que hi estiguin interessats, el Servei d’Assessorament Neuropsicopedagògic On-line Individualitzat. És un servei que neix amb la finalitat d’oferir al professional interessat l’ oportunitat de contactar amb professionals especialitzats de la nostra Fundació per tal de mantenir un intercanvi d’opinions, de valoracions o de criteris referents a  qüestions concretes de la tasca professional, bo i aprofitant les avantatges derivades de les noves tecnologies.

El servei consisteix en la connexió a través de videoconferència / chat amb un professional de la Fundació Carme Vidal previa hora convinguda per telèfon.

Requisits: Cal tenir un ordinador amb connexió a internet i disposar de webcam i micròfon, ja que la sessió es fa més profitosa i entenedora.

Per concertar la consulta online cal fer una trucada al telèfon de la Fundació Carme Vidal 972 48 52 91, previ pagament del servei.

Afegir al carret    Preu: 60 €